Home | Minihijskranen | Sitemap

Informatie tekst

Is de ruit in uw velux dakraam kapot of lek? Bel ons voor reparatie. Wij hebben diverse isolatieruiten (+- 9 soorten) op voorraad. Voor reparatie bel:

0161-491127
06-12967920

Tools

al onze arbo hulpmiddelen zijn gekeurd en verkeren in topconditie. Jaarlijks worden ze gekeurd door Jobo uit Oss. Met al deze hulpmiddelen zijn we in staat om zeer veel diverse opdrachten arbo technisch te plaatsen.


De glasslee om grote en zware ruiten laag over de grond te verplaatsen


de tilkar waarmee je ruiten tot 150 kg mee van je wagen kan halen en naar de te plaatsen plek kan brengen. zeer handig en ontlast je rug enorm.


transportkar voor ruiten tot 350 kg. kar staat op zeer stabiele banden met dubbele koordlagen. Is enorm handig om mee over drempels te gaan.


320 kg glaszuiger met tweewegsysteem op accu


250 kg glaszuiger


250 kg glaszuiger met accu


400 kg glaszuiger met tweewegsysteem op accu zuigers uit te zetten naar grotere positie voor het oppakken van grote ruiten. huurtarief per dag € 95,00 ex btw


onze nieuwe aanwinst is binnen. de righetti glaszuiger met 8 nappen en geschikt voor 1200 kg met mechanische kantelmanipulator om de ruit scheef te hangen in de hoek die je wenst. ook is het aan en afzuigen op afstandsbediening. prijs op aanvraag en alleen met bedieningsman te huren.


lange gevelridder uitschuifbaar tot 7,5 meter met kantelzuiger geschikt voor ruiten 1e verdieping tot 250 kg


ruit wordt gekopt door kantelzuiger van muien


Kleine gevelridder ideaal voor begane grond in combinatier met bandenwagen.


Kleine gevelridder in gebruik op een balkon


driehoekswagen met contragewicht waarmee ruiten tot 250kg getild kunnen worden en daarna monteren of verrijden naar de werkplek. geschikt voor vlakke vloeren.


driehoekswagen in gebruik voor grote ruit in zwembad. hier kon geen kraan komen. met de demontabele driehoekswagen toch volgens de arbo geplaatst zonder te tillen.


ruit staat klaar voor montage. ideaal montagehulp.