Home | Ons | Sitemap

Informatie tekst

Is de ruit in uw velux dakraam kapot of lek? Bel ons voor reparatie. Wij hebben diverse isolatieruiten (+- 9 soorten) op voorraad. Voor reparatie bel:

0161-491127

Over Glashandel van der Scheer

Bedrijfsauto's Glashandel van der Scheer

Ons product bestaat uit serviceverlening op het gebied van glas. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken ruit, het renoveren van oude beglazing of het aanbrengen van geisoleerde dubbele beglazing.
Glashandel van der Scheer kan het allemaal voor u regelen.

Glashandel van der Scheer is gespecialiseerd in glas, kitwerk, schuifdeuren, het aanbrengen van ventilatie roosters of ventilatoren in nieuwe en bestaande ruiten, het snel leveren en vervangen van allerlei glasproducten, Het leveren en plaatsen van stalen puien en interieur beglazing zoals wanden en deuren van douche en keukens.

Al deze eerder genoemde producten kunnen worden geleverd aan particulieren, aannemers en woningbouw verengingen.

Glasherstel is meer dan alleen een ruit vervangen, Het gebruik van glas in moderne woonhuizen en kantoorgebouwen heeft een enorme vlucht genomen.
Wat dacht u van de komst van allerlei nieuwe typen glas zoals dubbel glas, driedubbel glas, getinte glas, zonwerend glas of HR-beglazing? Zulke ontwikkelingen en toepassingen stellen hoge eisen aan glaszetters. Geen wonder dat glasherstel een specialisme is geworden.

Glashandel van der Scheer verstaat het vak als geen ander!